​Beyoğlu’nun yargılandığı davada sürpriz karar

Diyarbakır (Amida Haber) - Amida Haber | 08.05.2024 - 16:03, Güncelleme: 08.05.2024 - 16:03 899 kez okundu.
 

​Beyoğlu’nun yargılandığı davada sürpriz karar

Bağlar Belediyesi’ndeki rüşvet davasıyla ilgili mahkemede sürpriz karar çıktı.
MALABADİ HABER: İnşaat ruhsatı için müteahhit Nusret Bekiranlı’dan 5,5 milyon lira rüşvet istediği iddiasıyla hakkında rüşvet, irtikap suçlamalarıyla yargılanan eski Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, bugün ilk kez hakim karşısına çıktı. Hakkında yurt dışına çıkış yasağı bulunan Beyoğlu, Diyarbakır 10. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen ilk duruşmaya avukatıyla birlikte katıldı. Diyarbakır'da, Bağlar Belediyesi'ndeki rüşvet soruşturmasında, Eski Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, tutuklu yardımcısı ve İmar müdürlüğü çalışanı hakkında 10 yıla kadar hapis istemiyle açılan davanın ilk duruşması Diyarbakır 10. Ağır Ceza Mahkemesinde görüldü. Davaya, Eski Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu koruması ve avukatları ile gelirken, davacı İş adamı Nusret Bakirhanlı, tutuklu bulunan Sıddık Aycil ve İmar Müdürlüğü çalışanı Fırat Kılıç hazır bulundu. Davanın öğlen sonrasındaki duruşması sona erdi. TUTUKLU SANIKLARDAN BİRİNE TAHLİYE Tarafları dinleyen Mahkeme Heyeti daha sonra kararını açıkladı. Tutuklu sanık Sıddık Aycil hakkında tahliye kararı veren Mahkeme, Fırat Kılıç’ın ise tutukluluk halinin devamına ilişkin karar verildi. Hakkındaki suçlamalar nedeniyle yurt dışı çıkış yasağı olan eski Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nun adli kontrol şartının devamına karar veilirken, dava ileri bir tarihe ertelendi. Haber Merkezi
Bağlar Belediyesi’ndeki rüşvet davasıyla ilgili mahkemede sürpriz karar çıktı.

MALABADİ HABER: İnşaat ruhsatı için müteahhit Nusret Bekiranlı’dan 5,5 milyon lira rüşvet istediği iddiasıyla hakkında rüşvet, irtikap suçlamalarıyla yargılanan eski Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, bugün ilk kez hakim karşısına çıktı.

Hakkında yurt dışına çıkış yasağı bulunan Beyoğlu, Diyarbakır 10. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen ilk duruşmaya avukatıyla birlikte katıldı.

Diyarbakır'da, Bağlar Belediyesi'ndeki rüşvet soruşturmasında, Eski Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, tutuklu yardımcısı ve İmar müdürlüğü çalışanı hakkında 10 yıla kadar hapis istemiyle açılan davanın ilk duruşması Diyarbakır 10. Ağır Ceza Mahkemesinde görüldü.
Davaya, Eski Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu koruması ve avukatları ile gelirken, davacı İş adamı Nusret Bakirhanlı, tutuklu bulunan Sıddık Aycil ve İmar Müdürlüğü çalışanı Fırat Kılıç hazır bulundu.

Davanın öğlen sonrasındaki duruşması sona erdi.

TUTUKLU SANIKLARDAN BİRİNE TAHLİYE

Tarafları dinleyen Mahkeme Heyeti daha sonra kararını açıkladı. Tutuklu sanık Sıddık Aycil hakkında tahliye kararı veren Mahkeme, Fırat Kılıç’ın ise tutukluluk halinin devamına ilişkin karar verildi.

Hakkındaki suçlamalar nedeniyle yurt dışı çıkış yasağı olan eski Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nun adli kontrol şartının devamına karar veilirken, dava ileri bir tarihe ertelendi. Haber Merkezi

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.