Beklenen transfer gerçekleşti; Adama Traore Amedspor’da

Spor (MG) - Malabadi Gazetesi | 24.06.2024 - 18:00, Güncelleme: 25.06.2024 - 11:29 1367+ kez okundu.
 

Beklenen transfer gerçekleşti; Adama Traore Amedspor’da

TFF 1. Lig’de mücadele edecek olan, Amedspor’da beklenen transfer gerçekleşti.
İngiltere Championship kulüplerinden Hull City forması giyen 28 yaşındaki Malili oyun kurucu Adama Traoré, Amedspor’a transfer oldu. Kulp tarafından yapılan açıklamada, Fransa Ligue 1 kulüplerinden Monaco ve Metz’den de oynayan Traore’nin en son Hatayspor forması giydiği belirtildi. Resmi imza atıldı Amedspor sosyal medya hesaplarından duyurulan transfer ile ilgili şu ifadelere yer verildi: “İngiltere Championship kulüplerinden Hull City forması giyen 28 yaşındaki Malili oyun kurucu Adama Traoré’yi renklerimize bağladık. Futbolseverlerin Fransa Ligue 1 kulüplerinden Monaco ve Metz’den de hatırlayacağı Traoré, ülkemizde en son Hatayspor forması giymişti. Bu sezondan itibaren TFF 1. Lig’de mücadele edecek olan kulübümüzün formasını terletecek ve Amedspor için mücadele edecek olan Adama Traoré’ye hoş geldin diyoruz.”
TFF 1. Lig’de mücadele edecek olan, Amedspor’da beklenen transfer gerçekleşti.

İngiltere Championship kulüplerinden Hull City forması giyen 28 yaşındaki Malili oyun kurucu Adama Traoré, Amedspor’a transfer oldu.

Kulp tarafından yapılan açıklamada, Fransa Ligue 1 kulüplerinden Monaco ve Metz’den de oynayan Traore’nin en son Hatayspor forması giydiği belirtildi.

adama-amedspor.jpg

Resmi imza atıldı

Amedspor sosyal medya hesaplarından duyurulan transfer ile ilgili şu ifadelere yer verildi:

“İngiltere Championship kulüplerinden Hull City forması giyen 28 yaşındaki Malili oyun kurucu Adama Traoré’yi renklerimize bağladık.

Futbolseverlerin Fransa Ligue 1 kulüplerinden Monaco ve Metz’den de hatırlayacağı Traoré, ülkemizde en son Hatayspor forması giymişti.

Bu sezondan itibaren TFF 1. Lig’de mücadele edecek olan kulübümüzün formasını terletecek ve Amedspor için mücadele edecek olan Adama Traoré’ye hoş geldin diyoruz.”

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.