Başıboş hayvanlar tehlike yaratıyor

Silvan (MG) - Malabadi Gazetesi | 11.07.2024 - 14:12, Güncelleme: 11.07.2024 - 14:12 2113+ kez okundu.
 

Başıboş hayvanlar tehlike yaratıyor

Silvan-Diyarbakır karayolu üzerinde bulunan orta refüjde otlanan başıboş hayvanlar tehlikeye neden olurken, çiçeklere zarar veriyor.
Haber: M.ROMEDİ YILMAZ Karayolunun Silvan İlçe Merkezi Hastane kavşağında başıboş gezen inekler, orta refüjde bulunan yeşil çimenlere zarar verip, trafikte olası bir kazaya davetiye çıkardı. Silvan-Diyarbakır Hastane mevkiinde karayolu üzerinde yürüyen 3 büyükbaş hayvan yolda büyük tehlike oluşturdu. Hayvanlar yüzünden zor anlar yaşayan sürücüler bunun artık önüne geçilmesini istiyorlar. “HERGÜN AYNI MANZARA” Vatandaşlar, “Her gün buraya 3 veya 4 büyükbaş havyan gelip otlanıyor. Karayolunda araçların kaza yapmasına neden olan bu büyükbaş hayvanların alınması gerekiyor yoksa büyük bir kazaya sebep olacaklar. Bu manzara bir günlük manzara değil her gün görülen manzara yetkililerin bir an önce önlem alması gerekiyor” dedi. “ÖNLEM ALINSIN” Devlet hastanesi kavşağında başıboş büyükbaş hayvanlar araç sürücüleri endişelendiriyor, Mehmet Yaşar, “Her gün köye gidip gelen biriyim, hemen hemen her gün bu manzarayla karşı karşıya geliyoruz. Büyük bir kaza olmadan önlem alınsın” dedi.
Silvan-Diyarbakır karayolu üzerinde bulunan orta refüjde otlanan başıboş hayvanlar tehlikeye neden olurken, çiçeklere zarar veriyor.

Haber: M.ROMEDİ YILMAZ

Karayolunun Silvan İlçe Merkezi Hastane kavşağında başıboş gezen inekler, orta refüjde bulunan yeşil çimenlere zarar verip, trafikte olası bir kazaya davetiye çıkardı.

Silvan-Diyarbakır Hastane mevkiinde karayolu üzerinde yürüyen 3 büyükbaş hayvan yolda büyük tehlike oluşturdu. Hayvanlar yüzünden zor anlar yaşayan sürücüler bunun artık önüne geçilmesini istiyorlar.

“HERGÜN AYNI MANZARA”

Vatandaşlar, “Her gün buraya 3 veya 4 büyükbaş havyan gelip otlanıyor. Karayolunda araçların kaza yapmasına neden olan bu büyükbaş hayvanların alınması gerekiyor yoksa büyük bir kazaya sebep olacaklar. Bu manzara bir günlük manzara değil her gün görülen manzara yetkililerin bir an önce önlem alması gerekiyor” dedi.

“ÖNLEM ALINSIN”

Devlet hastanesi kavşağında başıboş büyükbaş hayvanlar araç sürücüleri endişelendiriyor, Mehmet Yaşar, “Her gün köye gidip gelen biriyim, hemen hemen her gün bu manzarayla karşı karşıya geliyoruz. Büyük bir kaza olmadan önlem alınsın” dedi.

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.