Bahçeli sormuştu: Özgür Özel’den ‘Kürdistan’ açıklaması

Siyaset (MG) - Malabadi Gazetesi | 21.05.2024 - 16:14, Güncelleme: 21.05.2024 - 16:14 2161+ kez okundu.
 

Bahçeli sormuştu: Özgür Özel’den ‘Kürdistan’ açıklaması

CHP Genel Başkanı Özgür Özel partisinin olağan Meclis grup toplantısında gündemdeki gelişmeleri değerlendirdi. Özel, MHP lideri Bahçeli’nin ‘Kürdistan’ sorusuna da yanıt verdi.
CHP Genel Başkanı Özgür Özel Partisinin Olağan Meclis grup toplantısında gündemdeki gelişmeleri değerlendirdi. Özel’in konuşmalarından öne çıkanlar şöyle: "Cumartesi Annelerinin etrafındaki utanç bariyerlerini kaldırın, hak arama mücadelesinin önünde durmayın ve o acıyı yaşatanlara değil yaşayanlara duygudaş olun, bu ülkedeki bu ayıbı ortadan kaldırın." "(Kobane Davası) Davanın iddianamesi uzun zamandır siyasilerin savcılara dikte ettirilmesi ile yazdırılmıştı." "Ne Demirtaş ne bir başkası hakkında Yasin Börü'nün ölümüyle bağlantı bulunmadı." "Erdoğan'ın yatsın dediklerini yatıran Erdoğan'ın kendi vicdanında mahkum ettiklerine ceza veren ama cezaları konuşmalardan veren, yani İstinaf, Yargıtay, olmadı AYM'nin bal gibi bozacağı bir kararı mahkeme heyeti verdi. Biz bu davanın dukuki olmadığını hep söyledik siyasi olduğunu ifade etttik etmeye de devam edeceğiz" Bahçeli’nin ‘Kürdistan’ sorusu "Sayın Bahçeli size bu soruları yazan arsız metin yazarları var ya şu dört soruya cevap versinler bakalım: Bu iki kişinin isimleri Sinan Ateş iddianamesinden nasıl ve kimler tarafından iddianameden ayıklanmıştır. Sinan Ateş'in sokak ortasında ölümünden sonra kimse tweet atmayacak cenazeye gitmeyecek taziye bildirmeyecek diyen hangi ikisidir. Bu talimatı partiye hangi ikisi yaymıştır? Tetikçiyi kaçıran aracın fotoğrafları açığa çıkıp Ülkü Ocakları Genel Başkanına bu aracın ceza yemeyecek, trafikte durdurulmayacak statütüsen hangi ikisi katkı sağlamıştır?"
CHP Genel Başkanı Özgür Özel partisinin olağan Meclis grup toplantısında gündemdeki gelişmeleri değerlendirdi. Özel, MHP lideri Bahçeli’nin ‘Kürdistan’ sorusuna da yanıt verdi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel Partisinin Olağan Meclis grup toplantısında gündemdeki gelişmeleri değerlendirdi.

Özel’in konuşmalarından öne çıkanlar şöyle:

ozgur-ozel1.jpg

"Cumartesi Annelerinin etrafındaki utanç bariyerlerini kaldırın, hak arama mücadelesinin önünde durmayın ve o acıyı yaşatanlara değil yaşayanlara duygudaş olun, bu ülkedeki bu ayıbı ortadan kaldırın."

"(Kobane Davası) Davanın iddianamesi uzun zamandır siyasilerin savcılara dikte ettirilmesi ile yazdırılmıştı."

"Ne Demirtaş ne bir başkası hakkında Yasin Börü'nün ölümüyle bağlantı bulunmadı."

"Erdoğan'ın yatsın dediklerini yatıran Erdoğan'ın kendi vicdanında mahkum ettiklerine ceza veren ama cezaları konuşmalardan veren, yani İstinaf, Yargıtay, olmadı AYM'nin bal gibi bozacağı bir kararı mahkeme heyeti verdi. Biz bu davanın dukuki olmadığını hep söyledik siyasi olduğunu ifade etttik etmeye de devam edeceğiz"

Bahçeli’nin ‘Kürdistan’ sorusu

"Sayın Bahçeli size bu soruları yazan arsız metin yazarları var ya şu dört soruya cevap versinler bakalım: Bu iki kişinin isimleri Sinan Ateş iddianamesinden nasıl ve kimler tarafından iddianameden ayıklanmıştır. Sinan Ateş'in sokak ortasında ölümünden sonra kimse tweet atmayacak cenazeye gitmeyecek taziye bildirmeyecek diyen hangi ikisidir. Bu talimatı partiye hangi ikisi yaymıştır? Tetikçiyi kaçıran aracın fotoğrafları açığa çıkıp Ülkü Ocakları Genel Başkanına bu aracın ceza yemeyecek, trafikte durdurulmayacak statütüsen hangi ikisi katkı sağlamıştır?"

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.