Avrupa’da liglerinde 100 puanı aşan tek takım

Spor (MG) - Malabadi Gazetesi | 27.05.2024 - 11:19, Güncelleme: 27.05.2024 - 11:24 1819+ kez okundu.
 

Avrupa’da liglerinde 100 puanı aşan tek takım

Türk futbolunda 2023/24 sezonu geride kalırken sarı kırmızılı ekip Galatasaray hem Süper Lig'de hem Avrupa liglerinde bir ilke imza attı. Avrupa Liglerinde de 100 puanı aşan tek takım oldu.
Dün akşam oynanan maçlar sonrası Galatasaray sezonu şampiyon olarak tamamlamayı başarırken aynı zamanda Süper Lig tarihinde de bir ilke imza attı. GALATASARAY 100 PUANI GEÇTİ! Sarı kırmızılı takım 102 puan alarak sezonu şampiyon olarak tamamladı. Türkiye liglerinde bir sezonda 100 puanı geçen ilk kulüp olmayı başaran Galatasaray aynı zamanda bu sezon Avrupa Liglerinde de 100 puanı aşan tek takım oldu. La Liga, Bundesliga, Premier Lig ve Serie A’da sezonu şampiyon olarak tamamlayan takımların hiçbirisi 100 puanı geçemezken Galatasaray, Avrupa’da bu sezon ilki başarırken Türkiye futbolunun da tarihinde bir ilke imza atmış oldu.
Türk futbolunda 2023/24 sezonu geride kalırken sarı kırmızılı ekip Galatasaray hem Süper Lig'de hem Avrupa liglerinde bir ilke imza attı. Avrupa Liglerinde de 100 puanı aşan tek takım oldu.

Dün akşam oynanan maçlar sonrası Galatasaray sezonu şampiyon olarak tamamlamayı başarırken aynı zamanda Süper Lig tarihinde de bir ilke imza attı.

GALATASARAY 100 PUANI GEÇTİ!

Sarı kırmızılı takım 102 puan alarak sezonu şampiyon olarak tamamladı.

Türkiye liglerinde bir sezonda 100 puanı geçen ilk kulüp olmayı başaran Galatasaray aynı zamanda bu sezon Avrupa Liglerinde de 100 puanı aşan tek takım oldu.

La Liga, Bundesliga, Premier Lig ve Serie A’da sezonu şampiyon olarak tamamlayan takımların hiçbirisi 100 puanı geçemezken Galatasaray, Avrupa’da bu sezon ilki başarırken Türkiye futbolunun da tarihinde bir ilke imza atmış oldu.

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.