Assombalonga Amedspor'da

Diyarbakır (MG) - Malabadi Gazetesi | 24.07.2024 - 13:15, Güncelleme: 24.07.2024 - 13:15 1525+ kez okundu.
 

Assombalonga Amedspor'da

Forvet hattına takviye yapmak isteyen Amedspor günlerdir görüştüğü Assombalonga ile her konuda anlaştı.
Forvet hattı için önemli oyuncularla görüşen Amedspor transferde mutlu sona ulaştı. Günlerdir Amedspor ile görüşen Assombalonga kulüple her konuda anlaştı.  Yönetimin kısa süre içerisinde oyuncuyu duyurması bekleniyor. Assombalonga daha önce Süper Lig'de Adana Demirspor ve Antalyaspor formalarını giymişti. Kongo asıllı İngiliz oyuncu Süper Lig'de 71 maçta 14 gol 2 asistlik performans göstermişti.
Forvet hattına takviye yapmak isteyen Amedspor günlerdir görüştüğü Assombalonga ile her konuda anlaştı.

Forvet hattı için önemli oyuncularla görüşen Amedspor transferde mutlu sona ulaştı. Günlerdir Amedspor ile görüşen Assombalonga kulüple her konuda anlaştı. 

Yönetimin kısa süre içerisinde oyuncuyu duyurması bekleniyor. Assombalonga daha önce Süper Lig'de Adana Demirspor ve Antalyaspor formalarını giymişti.

Kongo asıllı İngiliz oyuncu Süper Lig'de 71 maçta 14 gol 2 asistlik performans göstermişti.

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.