Amedspor’dan iki yabancı transfer! İkiside İngiltere’den

Spor (MG) - Malabadi Gazetesi | 21.06.2024 - 12:21, Güncelleme: 21.06.2024 - 12:21 2531+ kez okundu.
 

Amedspor’dan iki yabancı transfer! İkiside İngiltere’den

Diyarbakır temsilcisi Amedspor, Hull City’den Greg Docherty ve Adama Traore ile anlaşmaya vardı.
1. Lig’de mücadele edecek olan Amedspor, geçtiğimiz sezon Hull City forması giyen 27 yaşındaki İskoçyalı başarılı orta saha oyuncusu Greg Docherty ve 28 yaşındaki İspanyol kanat oyuncusu Adama Traore ile anlaşmaya vardı. Greg Docherty Alt Ligler’in haberine göre, Greg Docherty yarın İstanbul’da sağlık kontrolünden geçtikten sonra resmi imzayı atacak. Adama Traore Greg Docherty geçtiğimiz sezon İngiltere’nin Hull City takımında 15 maça çıktı. Adama Traore ise, 25 maçta çıkarken 2 de gol kaydetti. Ayrıca Traore geçtiğimiz senelerde Hatayspor forması giymişti. KAYNAK: Alt Ligler
Diyarbakır temsilcisi Amedspor, Hull City’den Greg Docherty ve Adama Traore ile anlaşmaya vardı.

1. Lig’de mücadele edecek olan Amedspor, geçtiğimiz sezon Hull City forması giyen 27 yaşındaki İskoçyalı başarılı orta saha oyuncusu Greg Docherty ve 28 yaşındaki İspanyol kanat oyuncusu Adama Traore ile anlaşmaya vardı.

Greg Docherty

Alt Ligler’in haberine göre, Greg Docherty yarın İstanbul’da sağlık kontrolünden geçtikten sonra resmi imzayı atacak.

Adama Traore

Greg Docherty geçtiğimiz sezon İngiltere’nin Hull City takımında 15 maça çıktı. Adama Traore ise, 25 maçta çıkarken 2 de gol kaydetti. Ayrıca Traore geçtiğimiz senelerde Hatayspor forması giymişti.

KAYNAK: Alt Ligler

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.