Amedspor’dan Deniz Naki’ye ‘videolu’ yanıt

Spor 22.08.2024 - 15:02, Güncelleme: 22.08.2024 - 15:02 1894+ kez okundu.
 

Amedspor’dan Deniz Naki’ye ‘videolu’ yanıt

Amedspor Kulübü, Başkan Aziz Elaldı’yı hedef alan Deniz Naki’ye, isim vermeden video ile yanıt verdi.
Yurtdışında yaşayan Amedspor’un eski futbolcusu Deniz Naki, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabı X üzerinden bir mesaj paylaşarak Amedspor Başkanı Aziz Elaldı’ya tehditler savurarak istifa etmesi için 3 gün süre tanıdığını açıklamıştı. Amedspor’dan videolu yanıt Deniz Naki’nin beklenmedik tuhaf paylaşımı Diyarbakır’da tepkiyle karşılandı. Sosyal medya üzerinde Naki’nin paylaşımıyla ilgili tartışmalar devam ederken, Amedspor Kulübü, Başkan Aziz Elaldı’yı hedef alan Deniz Naki’ye, isim vermeden video ile yanıt verdi.
Amedspor Kulübü, Başkan Aziz Elaldı’yı hedef alan Deniz Naki’ye, isim vermeden video ile yanıt verdi.

Yurtdışında yaşayan Amedspor’un eski futbolcusu Deniz Naki, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabı X üzerinden bir mesaj paylaşarak Amedspor Başkanı Aziz Elaldı’ya tehditler savurarak istifa etmesi için 3 gün süre tanıdığını açıklamıştı.

Amedspor’dan videolu yanıt

aziz-elaldi.jpg

Deniz Naki’nin beklenmedik tuhaf paylaşımı Diyarbakır’da tepkiyle karşılandı. Sosyal medya üzerinde Naki’nin paylaşımıyla ilgili tartışmalar devam ederken, Amedspor Kulübü, Başkan Aziz Elaldı’yı hedef alan Deniz Naki’ye, isim vermeden video ile yanıt verdi.

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.