Amedspor gençleşti

Spor (GEG) - Güneydoğuekspres Gazetesi | 26.07.2024 - 11:59, Güncelleme: 26.07.2024 - 11:59 1619+ kez okundu.
 

Amedspor gençleşti

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Amedspor yaptığı transferlere takımı gençleştirmeye devam ediyor.
Bu yıl ilk kez TFF 1. Lig’de mücadele edecek olan Amedspor, yaptığı transferlerle takımdaki yaş ortalamasını düşürmeye devam ediyor. Kadrosunda şu ana kadar 29 oyuncu bulunan Amedspor’da yaş ortalaması bir önceki sezon 26 iken bu sezon şu ana kadar 25.8 oldu.  Takımdaki en yaşlı oyuncu Eyüpspor’dan satın alınan 32 yaşındaki sağ bek Murat Uçar oldu. En genç oyuncu ise 18 yaşındaki ön libero Yusuf Çetin. Boy ortalaması düştü Şu ana kadar 5 resmi transferi duyuran takımda futbolcuların boy ortalaması ise 1.85’ten 1.80’e düştü. Takımın en uzun oyuncusu bu sezon Vanspor’dan transfer edilen kaleci Nurullah Aslan oldu. Aslan’ın boyu 2.02 metre iken en kısa boylu isim ise Ağrı 1970 Spor’dan geri dönen 1.67 cm’lik Metin Güler oldu. Haber Merkezi  
Trendyol 1. Lig ekiplerinden Amedspor yaptığı transferlere takımı gençleştirmeye devam ediyor.

Bu yıl ilk kez TFF 1. Lig’de mücadele edecek olan Amedspor, yaptığı transferlerle takımdaki yaş ortalamasını düşürmeye devam ediyor. Kadrosunda şu ana kadar 29 oyuncu bulunan Amedspor’da yaş ortalaması bir önceki sezon 26 iken bu sezon şu ana kadar 25.8 oldu.  Takımdaki en yaşlı oyuncu Eyüpspor’dan satın alınan 32 yaşındaki sağ bek Murat Uçar oldu. En genç oyuncu ise 18 yaşındaki ön libero Yusuf Çetin.

Boy ortalaması düştü

Şu ana kadar 5 resmi transferi duyuran takımda futbolcuların boy ortalaması ise 1.85’ten 1.80’e düştü. Takımın en uzun oyuncusu bu sezon Vanspor’dan transfer edilen kaleci Nurullah Aslan oldu. Aslan’ın boyu 2.02 metre iken en kısa boylu isim ise Ağrı 1970 Spor’dan geri dönen 1.67 cm’lik Metin Güler oldu. Haber Merkezi

 

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.