AK Partili aday, AK Partili başkanı uyardı!

Diyarbakır (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 28.03.2024 - 17:35, Güncelleme: 28.03.2024 - 17:35 1226 kez okundu.
 

AK Partili aday, AK Partili başkanı uyardı!

AK Parti’nin Diyarbakır merkez Bağlar İlçe Belediye Başkan adayı Bedirhan Akyol, Bağlar Belediyesi’ne usulsüz personel alımıyla ilgili dikkat çeken açıklama yaptı.
31 Mart’ta yapılacak tarihi seçimlere 3 gün kaldı. Belediye başkan adayları sahadaki çalışmalarını sürdürürken, Bağlar İlçe Belediyesi’nin usulsüz personel alımı yaptığı iddia edildi. 'Kimsenin mağdur olmasını istemiyoruz' AK Parti’nin Bağlar İlçe Belediye Başkan adayı Bedirhan Akyol yoğun şikayetler üzerine açıklama yaptı. Akyol şunları söyledi, “Bu yönlü bize çok şikayet geldi. Bizde insanlarımızı bilgilendirmek istedik. Çünkü bu etik bir şey değil. Vatandaşlarımızın mağdur olmasını istemiyoruz. Allah kısmet ederse seçilirsem son 6 ayda alınanları çıkartacağız. Bu uygulama kanunen de etik değil. Ekmek evinde olmayan binlerce insanımız var. Yönetime gelirsek alımları hakkaniyetli yapacağız ve önceliğimiz dar gelirli vatandaşlar olacak” dedi. ‘Cumhurbaşkanımız projelerimize destek olacak’ Bağlar İlçesi’nin 1990’lı yıllarda yoğun göç aldığını belirten Bedirhanoğlu, “İlçemizde sağlıklı olmayan ciddi yapılar var. Burada mutlaka kentsel dönüşüm şart. Depremde bütün evler darbe aldı. Yasadan önce yapılan yapılar çok riskli. En ufak deprem çok kötü sonuçlara neden olabilir. Birçok sokağa ambulans ve itfaiye giremiyor. Komple bir kentsel dönüşüme ihtiyaç var. Dün bildiğiniz gibi sayın Cumhurbaşkanımız buradaydı. Projelerimizi sayın Cumhurbaşkanımıza rapor halinde sunduk. Projelerimize destek olacaklarını söyledi” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)
AK Parti’nin Diyarbakır merkez Bağlar İlçe Belediye Başkan adayı Bedirhan Akyol, Bağlar Belediyesi’ne usulsüz personel alımıyla ilgili dikkat çeken açıklama yaptı.

31 Mart’ta yapılacak tarihi seçimlere 3 gün kaldı. Belediye başkan adayları sahadaki çalışmalarını sürdürürken, Bağlar İlçe Belediyesi’nin usulsüz personel alımı yaptığı iddia edildi.

'Kimsenin mağdur olmasını istemiyoruz'

2023/11/13/baglar-belediyesi.jpg

AK Parti’nin Bağlar İlçe Belediye Başkan adayı Bedirhan Akyol yoğun şikayetler üzerine açıklama yaptı. Akyol şunları söyledi, “Bu yönlü bize çok şikayet geldi. Bizde insanlarımızı bilgilendirmek istedik. Çünkü bu etik bir şey değil. Vatandaşlarımızın mağdur olmasını istemiyoruz. Allah kısmet ederse seçilirsem son 6 ayda alınanları çıkartacağız. Bu uygulama kanunen de etik değil. Ekmek evinde olmayan binlerce insanımız var. Yönetime gelirsek alımları hakkaniyetli yapacağız ve önceliğimiz dar gelirli vatandaşlar olacak” dedi.

‘Cumhurbaşkanımız projelerimize destek olacak’

Bağlar İlçesi’nin 1990’lı yıllarda yoğun göç aldığını belirten Bedirhanoğlu, “İlçemizde sağlıklı olmayan ciddi yapılar var. Burada mutlaka kentsel dönüşüm şart. Depremde bütün evler darbe aldı. Yasadan önce yapılan yapılar çok riskli. En ufak deprem çok kötü sonuçlara neden olabilir. Birçok sokağa ambulans ve itfaiye giremiyor. Komple bir kentsel dönüşüme ihtiyaç var. Dün bildiğiniz gibi sayın Cumhurbaşkanımız buradaydı. Projelerimizi sayın Cumhurbaşkanımıza rapor halinde sunduk. Projelerimize destek olacaklarını söyledi” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.