100 binlik ilçesinde "doktor yok" dedi: Bakanlık yanıt verdi

Diyarbakır (MG) - Mücadele Gazetesi | 26.09.2024 - 14:43, Güncelleme: 26.09.2024 - 14:46 1889 kez okundu.
 

100 binlik ilçesinde "doktor yok" dedi: Bakanlık yanıt verdi

Silvan ilçesinde yaşayan bir vatandaş, ilçesinde ortopedi doktoru olmadığı için Sağlık Bakanlığı’na çağrıda bulunurken, bakanlık çağrıya cevap verdi.
Silvan ilçesinde yaşayan İhsan Dargın isimli bir vatandaş, Sağlık Bakanlığı’na çağrıda bulunarak, “100 Bine yakın nüfuslu Silvan ilçesinde ortopedi doktoru yok! Bir dahaki uzay seyahatimiz ve benzeri gövde gösterilerimiz ne zaman olacak hasta ve hasta yakınları olarak merak ediyoruz” dedi. BAKANLIKTAN YANIT GELDİ! Mücadele Gazetesinde yer alan haberde, Sağlık Bakanlığı, İhsan Dargın’ın çağrısına yanıt vererek, “İhsan Bey, Size ulaşabileceğimiz GSM numaranızı direkt mesaj üzerinden iletebilir misiniz?” dedi. İşte o paylaşımlar:   Öte yandan edindiğimiz bilgilere göre, Silvan ilçesinde 1 ortopedi doktoru görev yaparken, 2. ortopedi doktorunun da 1 Ekim itibariyle göreve başlayacağı öğrenildi.
Silvan ilçesinde yaşayan bir vatandaş, ilçesinde ortopedi doktoru olmadığı için Sağlık Bakanlığı’na çağrıda bulunurken, bakanlık çağrıya cevap verdi.

Silvan ilçesinde yaşayan İhsan Dargın isimli bir vatandaş, Sağlık Bakanlığı’na çağrıda bulunarak, “100 Bine yakın nüfuslu Silvan ilçesinde ortopedi doktoru yok! Bir dahaki uzay seyahatimiz ve benzeri gövde gösterilerimiz ne zaman olacak hasta ve hasta yakınları olarak merak ediyoruz” dedi.

BAKANLIKTAN YANIT GELDİ!

Mücadele Gazetesinde yer alan haberde, Sağlık Bakanlığı, İhsan Dargın’ın çağrısına yanıt vererek, “İhsan Bey, Size ulaşabileceğimiz GSM numaranızı direkt mesaj üzerinden iletebilir misiniz?” dedi.

İşte o paylaşımlar:

 

Öte yandan edindiğimiz bilgilere göre, Silvan ilçesinde 1 ortopedi doktoru görev yaparken, 2. ortopedi doktorunun da 1 Ekim itibariyle göreve başlayacağı öğrenildi.

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.