Okul Önü Araç Park Sorunu

Silvan (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 22.04.2024 - 15:19, Güncelleme: 22.04.2024 - 15:19 1210 kez okundu.
 

Okul Önü Araç Park Sorunu

Silvan’da okul önünü işgal eden araç sürücülerine, öğrenciler tepki gösterdi.
Haber: Azad Berdan YILMAZ Silvan İlçesi Cami Mahallesi Selahattin Eyyübi Caddesi üzerinde bulunan Profili İmam Hatip Ortaokulu önüne araçların park edilmesi nedeniyle öğrenciler okula giriş çıkışları engelleniyor. “CİDDİ BİR SORUNLA KARŞI KARŞIYAYIZ” Öğrenci Velisi, “Okul yolu araç sürücüleri tarafından araçlarının park edilmesi öğrencilerin yolu işgal ediliyor. Çocuklarımızı okula getirip götürürken yaşadığımız araç parkı sorun ciddi bir sorun karşı karıyayız. Okulun girişi araç sahipleri tarafında otopark olarak kullanılıyor. Çocuklarımız bile okula girmekten zorlanıyor. Bu nasıl bir anlayış, araç sahipleri hiç mi çocukları düşünmüyorlar. Bu şekilde okul yolu işgal edilmesi sorun yaratmaktadır. Okul yönetimi tarafında bu sorunun acil çözülmesini talep ediyoruz.    “OKUL ÖNÜNE ARAÇ PARK ETMEYİN” Öğrenciler, “Her gün okul gidip geldiğimizde bu araç parkı yüzünden sorun yaşıyoruz. Biz araçların buraya düzensiz park etmesini istemiyoruz. Burası okul önü hiçbir araç sahibinin yolumuzu bu denli kapatmasına hakkı yoktur. Araç parkları yüzünde okul giriş ve çıkışlarında bazen arkadaşlarımızla kavga ediyoruz. Yer dar olduğu için araçların arasında yürürken, arkadaşlarımıza omuzumuz çarpıyor. Omuz çarpması nedeniyle kavga çıkıyor. Lütfen araçlarınızı okul yoluna ve okul önüne park etmeyin” dedi. Profilo İmam Hatip Ortaokulu idarecileri ise, okul önüne yapılan araç parkına tepki göstererek, gerekli çalışmalar başlatacağız dedi.  
Silvan’da okul önünü işgal eden araç sürücülerine, öğrenciler tepki gösterdi.

Haber: Azad Berdan YILMAZ

Silvan İlçesi Cami Mahallesi Selahattin Eyyübi Caddesi üzerinde bulunan Profili İmam Hatip Ortaokulu önüne araçların park edilmesi nedeniyle öğrenciler okula giriş çıkışları engelleniyor.

“CİDDİ BİR SORUNLA KARŞI KARŞIYAYIZ”

Öğrenci Velisi, “Okul yolu araç sürücüleri tarafından araçlarının park edilmesi öğrencilerin yolu işgal ediliyor. Çocuklarımızı okula getirip götürürken yaşadığımız araç parkı sorun ciddi bir sorun karşı karıyayız. Okulun girişi araç sahipleri tarafında otopark olarak kullanılıyor. Çocuklarımız bile okula girmekten zorlanıyor. Bu nasıl bir anlayış, araç sahipleri hiç mi çocukları düşünmüyorlar. Bu şekilde okul yolu işgal edilmesi sorun yaratmaktadır. Okul yönetimi tarafında bu sorunun acil çözülmesini talep ediyoruz.   

“OKUL ÖNÜNE ARAÇ PARK ETMEYİN”

Öğrenciler, “Her gün okul gidip geldiğimizde bu araç parkı yüzünden sorun yaşıyoruz. Biz araçların buraya düzensiz park etmesini istemiyoruz. Burası okul önü hiçbir araç sahibinin yolumuzu bu denli kapatmasına hakkı yoktur. Araç parkları yüzünde okul giriş ve çıkışlarında bazen arkadaşlarımızla kavga ediyoruz. Yer dar olduğu için araçların arasında yürürken, arkadaşlarımıza omuzumuz çarpıyor. Omuz çarpması nedeniyle kavga çıkıyor. Lütfen araçlarınızı okul yoluna ve okul önüne park etmeyin” dedi.

Profilo İmam Hatip Ortaokulu idarecileri ise, okul önüne yapılan araç parkına tepki göstererek, gerekli çalışmalar başlatacağız dedi.

 

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.