Diyarbekirspor Ozan’la güldü

Dünya (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 12.11.2023 - 17:12, Güncelleme: 12.11.2023 - 17:15 1074+ kez okundu.
 

Diyarbekirspor Ozan’la güldü

Diyarbekirspor, ligin güçlü ekiplerinden Ankaraspor’u Ozan Papaker’in 80. dakikada attığı golle 1-0 yenerek ligde tam 7 maç sonra kazandı.
2. Lig Beyaz Grup’ta zor günler geçiren Diyarbekirspor, uzun haftalar süren galibiyet hasretine şampiyonluk yarışı içerisinde yer alan Ankaraspor karşısında son verdi. Maçın genelinde rakibine oranla etkili bir futbol sergileyen ve hırslı mücadelesiyle dikkat çeken Diyarbakır temsilcisi Diyarbekirspor, aradığı golü oyuna ikinci yarıda dahil olan golcüsü Ozan Papaker’le ulaştı. 80. dakikada ceza alanında topla buluşan Ozan, kafayla topu ağlara yolladı. Haftalar Sonra Yüzler Güldü Kalan dakikalarda üstünlüğünü koruyan Yeşil-Kırmızılı takım puanını 16’ya çıkararak kötü gidişata son verdi. Takımın sergilediği iyi futbol ve aldığı galibiyet haftalar sonra yüzleri güldürdü. Diyarbekirspor, gelecek hafta 18 Kasım Cumartesi günü deplasmanda Nazilli Belediyespor’la karşılaşacak. Şehmus Kızılaslan
Diyarbekirspor, ligin güçlü ekiplerinden Ankaraspor’u Ozan Papaker’in 80. dakikada attığı golle 1-0 yenerek ligde tam 7 maç sonra kazandı.

2. Lig Beyaz Grup’ta zor günler geçiren Diyarbekirspor, uzun haftalar süren galibiyet hasretine şampiyonluk yarışı içerisinde yer alan Ankaraspor karşısında son verdi.

Maçın genelinde rakibine oranla etkili bir futbol sergileyen ve hırslı mücadelesiyle dikkat çeken Diyarbakır temsilcisi Diyarbekirspor, aradığı golü oyuna ikinci yarıda dahil olan golcüsü Ozan Papaker’le ulaştı.

80. dakikada ceza alanında topla buluşan Ozan, kafayla topu ağlara yolladı.

Haftalar Sonra Yüzler Güldü

Kalan dakikalarda üstünlüğünü koruyan Yeşil-Kırmızılı takım puanını 16’ya çıkararak kötü gidişata son verdi.

Takımın sergilediği iyi futbol ve aldığı galibiyet haftalar sonra yüzleri güldürdü.

Diyarbekirspor, gelecek hafta 18 Kasım Cumartesi günü deplasmanda Nazilli Belediyespor’la karşılaşacak. Şehmus Kızılaslan

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.