Belediye Eşbaşkanları Personelle Bir Araya Geldi

Silvan (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 19.04.2024 - 13:19, Güncelleme: 19.04.2024 - 13:19 1330 kez okundu.
 

Belediye Eşbaşkanları Personelle Bir Araya Geldi

Silvan Belediye Eşbaşkanları Sevim Biçici, Kadri Esen Belediye bünyesinde görev yapan personelle bir araya gelerek hizmetler hakkında görüş alışverişinde bulundu. Eşbaşkanlar, personelden işlerini layıkıyla yapmalarını istedi.
Haber: İhsan YILMAZ Eşbaşkanlar, belediye hizmet binasında görev yapan personelle toplantı yaptı. Her ay personelle bir araya geleceğini, personelin sıkıntı ve isteklerini dinleyeceğini, ayrıca ilçeye yaptıkları hizmetler hakkında da görüş alışverişinde bulunacaklarını dile getiren Eşbaşkanlar şunları söyledi: "HER ŞEYİYLE ÖRNEK BİR BELEDİYE OLMALIYIZ" "Sizlerden tek isteğim işinizi layıkıyla yapmanız. Seçim süreci, seçim sürecinde kalmıştır, bizler önümüze bakacağız. Bizleri Silvan halkı seçti. Onların oylarıyla buradayız. Onlara karşı da hizmet borcum var. Silvan’ın daha güzel hale getirmek için çalışacağız. Bunu elbette tek başımıza değil, sizlerle beraber yapacağız. Bizim ekibimiz sizlersiniz. Sizlerden özveriyle çalışmanızı bekliyoruz. Sizler bize güvenin, bizde size güvenelim. Biz her koşulda yanınızda oluruz. Burası halkın belediyesi, Halkın kurumuna yakışır bir vizyonda ekip olmamız lazım. Her şeyiyle örnek bir belediye olmalıyız"  
Silvan Belediye Eşbaşkanları Sevim Biçici, Kadri Esen Belediye bünyesinde görev yapan personelle bir araya gelerek hizmetler hakkında görüş alışverişinde bulundu. Eşbaşkanlar, personelden işlerini layıkıyla yapmalarını istedi.

Haber: İhsan YILMAZ

Eşbaşkanlar, belediye hizmet binasında görev yapan personelle toplantı yaptı. Her ay personelle bir araya geleceğini, personelin sıkıntı ve isteklerini dinleyeceğini, ayrıca ilçeye yaptıkları hizmetler hakkında da görüş alışverişinde bulunacaklarını dile getiren Eşbaşkanlar şunları söyledi:

"HER ŞEYİYLE ÖRNEK BİR BELEDİYE OLMALIYIZ"

"Sizlerden tek isteğim işinizi layıkıyla yapmanız. Seçim süreci, seçim sürecinde kalmıştır, bizler önümüze bakacağız. Bizleri Silvan halkı seçti. Onların oylarıyla buradayız. Onlara karşı da hizmet borcum var. Silvan’ın daha güzel hale getirmek için çalışacağız. Bunu elbette tek başımıza değil, sizlerle beraber yapacağız. Bizim ekibimiz sizlersiniz. Sizlerden özveriyle çalışmanızı bekliyoruz. Sizler bize güvenin, bizde size güvenelim. Biz her koşulda yanınızda oluruz. Burası halkın belediyesi, Halkın kurumuna yakışır bir vizyonda ekip olmamız lazım. Her şeyiyle örnek bir belediye olmalıyız"

 

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.