Batman'da sel felaketi: Anne ve üç çocuğu hayatını kaybetti

Yaşam (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 20.11.2023 - 13:08, Güncelleme: 20.11.2023 - 13:08 1409+ kez okundu.
 

Batman'da sel felaketi: Anne ve üç çocuğu hayatını kaybetti

Son dakika haberleri… Batman'da etkili olan sağanak yağışlar can aldı. Sele kapılan bir anne ile üç çocuğu hayatını kaybetti.
Batman’da dün akşam saatlerinden sağanak yağış etkili oldu. Seyitler mahallesinde 54 yaşındaki Lalihan Güner, sel sularına kapılarak hayatını kaybetti. Aynı zamanda Güner’in yaşları 1 ila 9 arasında değişen 3 çocuğu da sel sularına kapılarak kayboldu. Batman Valisi Ekrem Canalp üç çocuğunu kaybeden babayı böyle teselli etmeye çalıştı Sabah saatlerinde kardeşlerden 5 yaşındaki İsrafil Güner'in cansız bedenine ulaşıldı. Ardından 1 yaşındaki Asenat Güner’in cansız bedenine ulaşıldı. İlerleyen saatlerde ismi öğrenilmeyen 9 yaşındaki diğer kardeşin de cansız bedeni bulundu. Çocukların cansız bedeni otopsi için Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Anne ile üç çocuğu hayatını kaybetti Okullar tatil edildi Aşırı yağış nedeniyle Batman'da 20 Kasım Pazartesi günü (bugün) eğitime ara verildi. Batman Valiliği, "İlimizde meydana gelen aşırı yağış nedeniyle 20 Kasım 2023 Pazartesi günü eğitim öğretime bir gün ara verilmiştir" açıklaması yaptı. Batman Olay
Son dakika haberleri… Batman'da etkili olan sağanak yağışlar can aldı. Sele kapılan bir anne ile üç çocuğu hayatını kaybetti.

Batman’da dün akşam saatlerinden sağanak yağış etkili oldu. Seyitler mahallesinde 54 yaşındaki Lalihan Güner, sel sularına kapılarak hayatını kaybetti. Aynı zamanda Güner’in yaşları 1 ila 9 arasında değişen 3 çocuğu da sel sularına kapılarak kayboldu.

Batman Valisi Ekrem Canalp üç çocuğunu kaybeden babayı böyle teselli etmeye çalıştı

batman-sel-4.jpg

Sabah saatlerinde kardeşlerden 5 yaşındaki İsrafil Güner'in cansız bedenine ulaşıldı. Ardından 1 yaşındaki Asenat Güner’in cansız bedenine ulaşıldı. İlerleyen saatlerde ismi öğrenilmeyen 9 yaşındaki diğer kardeşin de cansız bedeni bulundu.

batman-sel-3.jpg

Çocukların cansız bedeni otopsi için Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Anne ile üç çocuğu hayatını kaybetti

batman-sel-2.jpg

Okullar tatil edildi

Aşırı yağış nedeniyle Batman'da 20 Kasım Pazartesi günü (bugün) eğitime ara verildi. Batman Valiliği, "İlimizde meydana gelen aşırı yağış nedeniyle 20 Kasım 2023 Pazartesi günü eğitim öğretime bir gün ara verilmiştir" açıklaması yaptı. Batman Olay

Batman HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.