YILMAZ’DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Azad Berdan YILMAZ

DTSO Temsilcisi İbrahim Halil Yılmaz mesajında; “Asırlardır millet olarak bizleri daha güçlü kılan, milli ve dini duygularımızın, örf ve adetlerimizin kuvvetlendiği birlik ve beraberliğimizin, yardımlaşma ve dayanışmanın en güçlü şekilde yaşandığı bir Kurban Bayramını daha birlikte idrak etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Manevi duygularımızın yoğun yaşandığı bu günlerde insanlarımız aynı düşünce ve değerlerde buluşmakta, dargınlıklar, kırgınlıklar unutulmakta, dostluk ve kardeşlik duyguları daha yoğun yaşanmakta, inançlarımız, gelenek ve göreneklerimiz kuşaktan kuşağa aktarılmaktadır.

Tüm dünyayı etkisi altına alan, ülkemizi de olumsuz etkileyen Ekonomi dar boğazı insanların ekonomi sıkıntıları nedeniyle Kurban Bayramı’nda ailelerimizi ziyaret ederken, alıştığımız bayramların dışında bir bayram heyecanı bizleri bekliyor olacak. Yardımlaşma ve dayanışma ihtiyacını en çok duyduğumuz bir bu dönemde olduğumuz unutulmamalı, birbirimizi ve beraberliğimiz his ettirerek bu dar boğazı hep birlikte aşmalıyız.

Her günümüzün bayram sevinci içerisinde geçmesi, bu ekonomik dar boğazı bir an önce sona ermesi, nice bayramların hep birlikte yaşanması dileğiyle, tüm hemşehrilerimin mübarek Kurban Bayramını tebrik eder, bayramın barış ve kardeşliğe vesile olması temennisiyle, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” dedi.