Silvano Makarna açılışı yapıldı

Haber: İhsan YILMAZ

Diyarbakır'da Anadolu ve İtalyan konseptiyle hazırlanan ilk ev yapımı makarna lokantası hizmete açıldı.

Diyarbakır’ın Sur İlçesi Cemal Yılmaz Mahallesi'ndeki Kervansaray Otel altında bulunan Silvano Makarna'nın açılışına, Silvan Belediyesi Eşbaşkanı Kadri Esen, GAP Uluslararası Tarımsal Araştırma ve Eğitim Merkezi Müdürü Mehdi Sürmeli, Badıkanlılar Aşireti Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Savaş Badıkanlı ve vatandaşlar katıldı. HAYIRLI OLSUN DİLEKLERİ   Hayırlı uğurlu olsun dilekleri ile başlayan açılış töreni, Silvan Belediyesi Eşbaşkanı Kadri Esen, GAP Uluslararası Tarımsal Araştırma ve Eğitim Merkezi Müdürü Mehdi Sürmeli, Badıkanlılar Aşireti Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Savaş Badıkanlı ve işletme sahibi Mehmet Kudat’ın kurdele kesimi ile devam etti. Eşbaşkan Esen, GAP Uluslararası Tarımsal Araştırma ve Eğitim Merkezi Müdürü Mehdi Sürmeli ve Badıkanlı işletme sahibi Mehmet Kudat’a hayırlı ve bol kazançlar diledi.   Diyarbakır’da el yapımı makarnada bir ilk

Yaklaşık 5 yıldır bu projeyi gerçekleştirmek için çalışan işletme sahibi Mehmet Kudat, “Makarnanın lezzetini beğenmeyen yok herkes makarnayı seviyor. Silvan buğdayı ile hazırlanan makarna özelikle güzel soslarla ve doğru pişirme saatleriyle çok güzel oluyor ben de bu hayalimi gerçekleştirmek için çeşitli gözlemlerde bulundum. Konseptimizde İtalyan lezzetiyle Anadolu mutfağının bir arada olması gerektiğine inanarak Diyarbakır’da ilk defa el yapımı bir makarna şubesi açmak istedik. Bugün Diyarbakır’da ilk şubemizi açtık. İşletmemizde çok sağlam bir ekibimiz var eminim ki, Diyarbakır’a yeni bir lezzet kazandırmakla beraber iyi bir hizmet sunacağız” dedi.

“Diyarbakır’da ilk defa el yapımı bir makarna şubesi olacak”

Yaklaşık 5 yıldır bu projeyi gerçekleştirmek için çalışan işletme sahibi Mehmet Kudat, “Makarnanın lezzetini beğenmeyen yok herkes makarnayı seviyor. Silvan buğdayı ile hazırlanan Makarna özelikle güzel soslarla ve doğru pişirme saatleriyle çok güzel oluyor ben de bu hayalimi gerçekleştirmek için çeşitli gözlemlerde bulundum. Konseptimizde İtalyan lezzetiyle Anadolu mutfağının bir arada olması gerektiğine inanarak Diyarbakır’da ilk defa el yapımı bir makarna şubesi açmak istedik. Bugün Diyarbakır’da ilk şubemizi açarak İşletmemizde çok sağlam bir ekibimiz var eminim ki, Diyarbakır’a yeni bir lezzet kazandırmakla beraber iyi bir hizmet sunacağız” dedi.