İş ve siyaset dünyası açılış'ta bir araya geldi

Diyarbakır (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 20.04.2024 - 17:30, Güncelleme: 22.04.2024 - 13:11 2266 kez okundu.
 

İş ve siyaset dünyası açılış'ta bir araya geldi

Türkiye'nin en önemli markalarından bir olan AdaWall'ın Franchising Mağazası Diyarbakır'da açıldı. Açılışta, siyasetçi ve iş insanları bir araya geldi.
Haber: İhsan YILMAZ Türkiye’nin büyük ve modern markalarından biri olan ADA Fabrikası'nın AdaWall Franchising mağazası Diyarbakır'da açıldı. Açılışa Amedspor Başkanı Aziz Elaldı, CHP Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, ADA Fabrikası Müdürü Hakan Güzel, AFAD İl Müdürü İlami Çakmak, gazetemiz Güneydoğu Ekspres İmtiyaz Sahibi Hüsnü Pervane, Doğa Koruma ve Milli Parklar Diyarbakır İl Şube Müdürü Erdal Seven, AdaWall Franchising Diyarbakır Firma sahipleri Emine Karaalp ve Mehmet İhsan Karaalp katıldı. BÜNYESİNDE ÜÇ BÜYÜK MARKA VAR Açılış öncesi açıklamalarda bulunan Hakan Güzel, "ADA; 170 kişilik genç ve dinamik bir çalışma ekibine sahip, işletmesi içerisinde Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı onaylı AR-GE ve Tasarım Merkezi olan, elektriğini kendi üreten, sosyal tesisleri olan, 100’ün üstünde ülkeye ihracat yapan Türkiye’nin büyük ve modern fabrikalarından biridir. Ada isminin altında 3 farklı tesisimiz bulunmaktadır. AdaWall adı altında duvar kâğıtları ve duvar posterleri üretmekteyiz. AdaPanel adı altında PS Duvar panelleri üretmekteyiz. AdaHome adı altında ev tekstili ürünleri üretmekteyiz" dedi.   DUVAR KAĞITLARI DAHA SAĞLIKLI AdaWall markalarının bünyesi altında duvar kağıtları ve duvar posterlerini ürettiklerini dile getiren Güzel, şöyle devam etti: “Duvarlar aslında yaşam alanlarını en fazla metrekareye sahip alanlardır. Örnek vermek gerekirse 100 metrekare bir evin yaklaşık 300 metrekare duvarı oluyor, bu da yaşam alanlarında bir değişiklik yapmak istediğin zaman çok büyük bir rol oynuyor. Tabii duvar kağıtları duvar boyasına göre daha sağlıklı. Hem de daha uzun ömürlü." DİYARBAKIR’DAKİ İLK MAĞAZA "Türkiye genelinde 11 tane franchise mağazamız var" diyen Güzel, "Bölgede iki tane mağazamız var, biri Urfa'da ikincisini de bugün Diyarbakır'da açtık. Ümit ediyoruz ki, yatırımlarımız burada devam eder. Halkın beğenisini inşallah alırız, ikinci, üçüncü ve hatta beşinci şubelerimizi de açarız" dedi. “DİYARBAKIR İÇİN NE YAPSAK AZDIR” AdaWall Franchising Diyarbakır Firma sahipleri Emine Karaalp ve Mehmet İhsan Karaalp ise, "Kentimize hayırlı uğurlu olsun. Diyarbakır'da konsept olarak eskiyiz. AdaWall olarak yeni açtık mağazamızı, konsept bir mağaza yaptık. Mimari bir çalışma yaptık. İnşallah Diyarbakır halkı için hayırlı olur. Diyarbakır hep yenilikleri isteyen bir şehir. Bu şehir için ne yapsak azdır" dediler.
Türkiye'nin en önemli markalarından bir olan AdaWall'ın Franchising Mağazası Diyarbakır'da açıldı. Açılışta, siyasetçi ve iş insanları bir araya geldi.

Haber: İhsan YILMAZ

Türkiye’nin büyük ve modern markalarından biri olan ADA Fabrikası'nın AdaWall Franchising mağazası Diyarbakır'da açıldı. Açılışa Amedspor Başkanı Aziz Elaldı, CHP Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, ADA Fabrikası Müdürü Hakan Güzel, AFAD İl Müdürü İlami Çakmak, gazetemiz Güneydoğu Ekspres İmtiyaz Sahibi Hüsnü Pervane, Doğa Koruma ve Milli Parklar Diyarbakır İl Şube Müdürü Erdal Seven, AdaWall Franchising Diyarbakır Firma sahipleri Emine Karaalp ve Mehmet İhsan Karaalp katıldı.

BÜNYESİNDE ÜÇ BÜYÜK MARKA VAR

Açılış öncesi açıklamalarda bulunan Hakan Güzel, "ADA; 170 kişilik genç ve dinamik bir çalışma ekibine sahip, işletmesi içerisinde Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı onaylı AR-GE ve Tasarım Merkezi olan, elektriğini kendi üreten, sosyal tesisleri olan, 100’ün üstünde ülkeye ihracat yapan Türkiye’nin büyük ve modern fabrikalarından biridir. Ada isminin altında 3 farklı tesisimiz bulunmaktadır. AdaWall adı altında duvar kâğıtları ve duvar posterleri üretmekteyiz. AdaPanel adı altında PS Duvar panelleri üretmekteyiz. AdaHome adı altında ev tekstili ürünleri üretmekteyiz" dedi.

 

Diyarbakır'da Iş Ve Siyaset Dünyasını Buluşturan Açılış3


DUVAR KAĞITLARI DAHA SAĞLIKLI

AdaWall markalarının bünyesi altında duvar kağıtları ve duvar posterlerini ürettiklerini dile getiren Güzel, şöyle devam etti: “Duvarlar aslında yaşam alanlarını en fazla metrekareye sahip alanlardır. Örnek vermek gerekirse 100 metrekare bir evin yaklaşık 300 metrekare duvarı oluyor, bu da yaşam alanlarında bir değişiklik yapmak istediğin zaman çok büyük bir rol oynuyor. Tabii duvar kağıtları duvar boyasına göre daha sağlıklı. Hem de daha uzun ömürlü."

Diyarbakır'da Iş Ve Siyaset Dünyasını Buluşturan Açılış4

DİYARBAKIR’DAKİ İLK MAĞAZA

"Türkiye genelinde 11 tane franchise mağazamız var" diyen Güzel, "Bölgede iki tane mağazamız var, biri Urfa'da ikincisini de bugün Diyarbakır'da açtık. Ümit ediyoruz ki, yatırımlarımız burada devam eder. Halkın beğenisini inşallah alırız, ikinci, üçüncü ve hatta beşinci şubelerimizi de açarız" dedi.

“DİYARBAKIR İÇİN NE YAPSAK AZDIR”

AdaWall Franchising Diyarbakır Firma sahipleri Emine Karaalp ve Mehmet İhsan Karaalp ise, "Kentimize hayırlı uğurlu olsun. Diyarbakır'da konsept olarak eskiyiz. AdaWall olarak yeni açtık mağazamızı, konsept bir mağaza yaptık. Mimari bir çalışma yaptık. İnşallah Diyarbakır halkı için hayırlı olur.

Diyarbakır hep yenilikleri isteyen bir şehir. Bu şehir için ne yapsak azdır" dediler.

Diyarbakır'da Iş Ve Siyaset Dünyasını Buluşturan Açılış5

Diyarbakır'da Iş Ve Siyaset Dünyasını Buluşturan Açılış6

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.