Genel-İş ve DİSA’dan Eş Başkanlara ziyaret

Diyarbakır (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 08.05.2024 - 10:27, Güncelleme: 08.05.2024 - 10:27 695 kez okundu.
 

Genel-İş ve DİSA’dan Eş Başkanlara ziyaret

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun, Genel-İş ve DİSA yönetim kurulu üyelerini ağırladı.
Türkiye Genel Hizmetler İşçileri Sendikası (Genel-İş) Genel Sekreteri Çetin Çalışkan ve Örgütlenme Daire Başkanı Ali Haydar Kara, Diyarbakır Siyasal ve Sosyal Araştırmalar Enstitüsü (DİSA) Yönetim Kurulu Üyeleri Av. Mehmet Emin Aktar ile Av. Hatice Demir, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun’u ziyaret etti. Genel-İş ve DİSA yöneticileri, Eş Başkanları tebrik ederek görevlerinde başarılar diledi. DBB BASIN BİRİMİ
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun, Genel-İş ve DİSA yönetim kurulu üyelerini ağırladı.

Türkiye Genel Hizmetler İşçileri Sendikası (Genel-İş) Genel Sekreteri Çetin Çalışkan ve Örgütlenme Daire Başkanı Ali Haydar Kara, Diyarbakır Siyasal ve Sosyal Araştırmalar Enstitüsü (DİSA) Yönetim Kurulu Üyeleri Av. Mehmet Emin Aktar ile Av. Hatice Demir, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun’u ziyaret etti.

Genel-İş ve DİSA yöneticileri, Eş Başkanları tebrik ederek görevlerinde başarılar diledi. DBB BASIN BİRİMİ

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.