Diyarbakır’da gözaltına gazeteciler serbest bırakıldı

Diyarbakır (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 07.05.2024 - 16:49, Güncelleme: 07.05.2024 - 16:49 866 kez okundu.
 

Diyarbakır’da gözaltına gazeteciler serbest bırakıldı

Diyarbakır’da Gözaltına alınan gazeteciler Nurcan Yalçın ve Derya Us’un da aralarında olduğu 7 kişi serbest bırakıldı.
Diyarbakır’da dün sabah saatlerinde düzenlenen operasyonda aralarında gazeteciler Derya Us, Nurcan Yalçın’ın da olduğu 7 kişinin emniyet işlemleri tamamlanması ardından Diyarbakır Adliyesi’ne sevk edildi. Savcılık sorguları tamamlanan gazeteciler Us ve Yalçın’ın da aralarında olduğu 7 kişi “adli kontrol” şartıyla serbest bırakılma talebiyle Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edildi. Gözaltındakilere “örgüt üyesi olmak” ve “Örgüt finansmanının önlenmesi hakkındaki kanuna muhalefet” suçlamaları yöneltilmişti. Nöbetçi Sulh Ceza Hâkimliği’nde ifadesi alınan 7 kişi “adli kontrol” tedbiriyle serbest bırakıldı.M.A.
Diyarbakır’da Gözaltına alınan gazeteciler Nurcan Yalçın ve Derya Us’un da aralarında olduğu 7 kişi serbest bırakıldı.

Diyarbakır’da dün sabah saatlerinde düzenlenen operasyonda aralarında gazeteciler Derya Us, Nurcan Yalçın’ın da olduğu 7 kişinin emniyet işlemleri tamamlanması ardından Diyarbakır Adliyesi’ne sevk edildi.

Savcılık sorguları tamamlanan gazeteciler Us ve Yalçın’ın da aralarında olduğu 7 kişi “adli kontrol” şartıyla serbest bırakılma talebiyle Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edildi. Gözaltındakilere “örgüt üyesi olmak” ve “Örgüt finansmanının önlenmesi hakkındaki kanuna muhalefet” suçlamaları yöneltilmişti.

Nöbetçi Sulh Ceza Hâkimliği’nde ifadesi alınan 7 kişi “adli kontrol” tedbiriyle serbest bırakıldı.M.A.

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.