Barış Anneleri Biçici ve Esen'i ziyaret etti

Silvan (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 23.04.2024 - 15:45, Güncelleme: 23.04.2024 - 15:45 1043 kez okundu.
 

Barış Anneleri Biçici ve Esen'i ziyaret etti

Barış Anneleri İnsiyatifi, Silvan Belediye Eşbaşkanları Sevim Biçici ve Kadri Esen’i ziyaret etti.
Haber: M.Romedi YILMAZ 31 Mart yerel seçimlerinde Silvan Belediyesini kazanan DEM Parti Adayları Sevim Biçici ve Kadri Esen’i ziyaret eden Barış Anneleri İnsiyatifi, eşbaşkanlara başarılar diledi. Bugün saat 15:00 sıralarında Silvan Belediyesine gelen Barış Anneleri insiyatifi Silvan Belediye Eşbaşkanlığına seçilen Sevim Biçici ve Kadri Esen’i makamlarında ziyarette etti. Barış Anneleri İnsiyatifi, Silvan Belediye Eşbaşkanlığına seçilen Sevim Biçici ve Kadri Esen’e çalışmalarından başarılar dilediler.  
Barış Anneleri İnsiyatifi, Silvan Belediye Eşbaşkanları Sevim Biçici ve Kadri Esen’i ziyaret etti.

Haber: M.Romedi YILMAZ

31 Mart yerel seçimlerinde Silvan Belediyesini kazanan DEM Parti Adayları Sevim Biçici ve Kadri Esen’i ziyaret eden Barış Anneleri İnsiyatifi, eşbaşkanlara başarılar diledi.

Bugün saat 15:00 sıralarında Silvan Belediyesine gelen Barış Anneleri insiyatifi Silvan Belediye Eşbaşkanlığına seçilen Sevim Biçici ve Kadri Esen’i makamlarında ziyarette etti.

Barış Anneleri İnsiyatifi, Silvan Belediye Eşbaşkanlığına seçilen Sevim Biçici ve Kadri Esen’e çalışmalarından başarılar dilediler.

 

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.